پچ پنل ها یکی از مهم ترین تجهیزات شبکه هستند که به وسیله کمپانی های مختلف طراحی و تولید میشوند. بهتر است بدانید پچ پنل ها با یکدیگر تفاوت دارند و ما در این مقاله قصد داریم تا شما را با یکی از بهترین برند های پچ پنل یعنی پچ پنل AMP آشنا کنیم. پچ پنل AMP یکی از محبوب ترین و پر فروش ترین پچ پنل ها در بازار تجهیزات شبکه است که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. پس در ادامه مقاله آشنایی با پچ پنل AMP با ما همراه باشید.
پچ پنل چیست؟
پچ پنل شبکه یک قطعه ای است که در درون رک شبکه قرار میگیرد. از این قطعه در بستر تجهیزات پسیو شبکه به عنوان یک وسیله نهایی جهت جمع آوری کابل های شبکه در جهت اتصال به تجهیزات شبکه مانند : سوئیچ شبکه، هاب، سرور، روتر و … مورد استفاده قرار میگیرد. به طور کلی پچ پنل برای نظم دهی و مرتب کردن رک و حذف کردن آداپتور های دستگاه ها می باشد. همچنین استفاده از پچ پنل به جای آداپتورها میتواند نظم و زیبایی خاصی به رک و تجهیزات پسیو شما ببخشد.
همانطور که در قسمت بالا گفته شد پچ پنل از پرکاربرد ترین تجهیزات پسیو شبکه می باشد، که در انواع گوناگون طراحی و تولید میشوند و از سمت شرکت های مختلف در بازار تجهیزات شبکه به فروش میرسد. به طور کلی باید بگوییم که پچ پنل یک قطعه مستطیلی شکل است که از تعداد مشخصی پورت شبکه که بر روی آن تعبیه شده، تشکیل شده است. برای مثال: 48 پورت، 24 پورت، 16 پورت و … . استفاده از پچ پنل در شبکه الزامی نمیباشد و به طور کلی استفاده از این قطعه در شبکه هایی که در طی مدت بزرگ شده و تغییر میکنند سبب سرعت و سهولت در انجام بسیاری از کارها میشود.
کاربرد پچ پنل در شبکه:
اگر بخواهیم ساده بگوییم در هنگام افزایش کاربر باید این سوکت ها را وارد مدار شبکه کرد، بنابراین متخصصان کابل کشی برای حل این مشکل از پچ پنل استفاده می کنند. به این معنا که کابل هایی که به سوکت متصل میشوند، در قسمت مرکزی رک جمع آوری میشوند و آن را وارد پچ پنل کرده و بعد آنها را شماره گذاری میکنند تا در صورت نیاز هر کدام از سوکت ها را که احتیاج دارند، با یک کابل شبکه به سوئیچ وصل کنند.
همانطور که گفته شد، پچ پنل ها از تعداد زیادی پورت شبکه تشکیل شده اند که در رک قرار میگیرند. احتمال دارد تعداد پچ پنل ها متناسب با نیاز یک شبکه و تعداد دستگاه موجود در رک متغیر باشد. اما دقت داشته باشید که یک سر همه ی کابل های کشیده شده شبکه در کل ساختمان یا سازمان در انتها به پچ پنل وارد میشود و ارتباطات شبکه ای تشکیل میدهند.
از مزایای استفاده از پچ پنل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- توسعه و گسترش شبکه راحت تر می شود و زمان انجام آن کاهش می یابد و نیازی نیست که با اضافه شدن کاربر، ساختار کلی شبکه را تغییر داد که همین امر سبب کاهش هزینه می شود.
- در صورت نیاز به انتقال دادن سرور از سوئیچی به سوئیچ دیگر، نیازی نیست که به رک سرور مراجعه شود.
- در صورت بروز مشکل می توان به راحتی رفع اشکال شبکه را انجام داد، تعمیرات و تعویض آن به راحتی صورت میگیرد.
- زمانی که کاربری بخواهد به صورت مستقیم به یکی از سیستم های سرور متصل شود دیگر نیازی به کابل کشی نیست.
- اگر در شبکه قصد تغییر دادن سوئیچ یا حتی جداسازی یک کلاینت از سوئیچ را دارید، این کار به راحتی و سهولت انجام می شود.
- تعداد گره ها در تجهیزات شبکه کمتر میشود و نظم و ترتیب در شبکه افزایش یافته که این کار باعث زیبایی تجیهزات شما میشود.
معایب استفاده نکردن از پچ پنل:
در صورت عدم استفاده از پچ پنل مشکلاتی از جمله مشکلات زیر برای شما اتفاق میوفتد که میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- اگر بخواهید کلاینت مشخصی را به دلیل خاصی به صورت مستقیم به یکی از سیستم های اتاق سرور متصل کنید باید کابلی مجزا برای آن بکشید یا به وسیله تستر سر کابل آن را پیدا کنید.
- در صورتی که بخواهید سروری را از یک سوئیچ به سوئیچی دیگر متصل کنید می بایست به پشت رک سرور که پر از گردو خاک می باشد مراجعه کنید، دست ها و لباس هایتان کثیف می شود.
- هنگامی که بخواهید به طور فیزیکی کابل یکی از کلاینت ها را از سوئیچ بکشید یا با تغییر دادن ترتیب اتصال سرور ها و سوئیچ ها با مشکل مواجه می شوید.
معرفی بهترین پچ پنلهای AMP:
در این قسمت از مقاله قصد داریم تا شما را با دوتا از محصولات آشنا کنیم، تا شما بتوانید با نگاهی بهتر پچ پنل AMP مورد نیاز خود را خریداری کنید. در ابتدا به پچ پنل شبکه امپ CAT6 UTP که یکی از پرفروشترین پچ پنلهای موجود در بازار محسوب میشود، می پردازیم. از جهاتی دیگر پچ پنل تلفنی امپ AMP یکی دیگر از محصولاتی است که در این محتوا مورد بررسی قرار میگیرد، بنابراین با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.
-
پچ پنل شبکه امپ CAT6 UTP :
پچ پنل شبکه امپ CAT6 UTP یکی از محصولات کمپانی AMP است که دارای ویژگی های خاصی می باشد. این پچ پنل بدون شیلد بوده، بنابراین قابلیت کاهش نویز ندارند. این محصول دارای 24 عدد پورت است و قابلیت اضافه کردن کیستون ندارند و از جهت دیگر نگهدارنده کابل هم در آن تعبیه نشده است. اما این محصول در دسته بندی CAT6 قراردارد که سرعت و پهنای باند آن بالا میباشد. لازم به ذکر است، اندازه و ابعاد این پچ پنل کاملا استاندارد بوده و به راحتی میتوانید آن را در رک های ایستاده و دیواربی قرار دهید.
-
پچ پنل تلفنی 50 پورت امپ AMP:
پچ پنل تلفنی امپ که دارای 50 پورت میباشد و در طبقه بندی CAT3 قرار میگیرد. از سوی دیگر پچ پنل تلفنی امپ AMP از نوع UTP یا همان بدون شیلد است. این پچ پنل قابلیت اضافه کردن کیستون ندارد، که این یکی از نقاط منفی این پچ پنل است. شرکت امپ یک شرکت معتبر آمریکایی است، که در زمینه تولید تجهیزات شبکه پسیو فعالیت میکند.
پچ پنل تلفنی 50 پورت امپ AMP یک پچ پنل مسی یک یونیت تلفنی به همراه 50 عدد کیستون استاندارد cat3 با 4 پین می باشد، که کاربران میتوانند از سوکت rj45 و یا rj11 استفاده کنند. این پچ پنل با توجه به نوع کیستون استفاده شده بر روی آن، فاقد شیلد می باشد. بر روی این پچ پنل 50 پورت، به 10 دسته 5 تایی تقسیم شده و بر روی هر ستون امکان درج لیبل کاغذی وجود دارد.
از نکات مثبت این پچ پنل میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- بدون نیاز به ابزار نصب
- منظم کردن کابل های تلفن
- عدم نیاز به پیچ و مهره برای نصب در رک شبکه
منبع:
آشنايي با پچ پنل AMP
:: بازدید از این مطلب : 399
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0